Trajecten

In een kennismakingsgesprek besluiten we samen welke van onze twee trajecten het meest passend is voor jou. Je kunt kiezen voor medische begeleiding, dan ligt de nadruk meer op advies/ondersteuning in verband met een actueel medisch probleem. Of voor een integrative health coaching traject, dan ligt de nadruk meer op duurzame verbetering van je gezondheid en well-being, al dan niet na een concrete (medische) aanleiding.

Welk traject past bij mij?

Dat hangt af van wat er speelt in jouw persoonlijke situatie en behoefte. Bovendien is elk traject een leidraad: we spitsen de begeleiding en/of coaching toe op jouw wensen en omstandigheden. Onze arts die jou begeleidt en/of coacht staat in alle gevallen dicht naast je.

Onze trajecten zijn bedoeld als aanvulling op de bestaande zorg in het reguliere stelsel. Daar staan we zelf, als praktiserend medisch specialisten, met beide benen in. We geloven in de kracht en kwaliteit van de Nederlandse gezondheidszorg en helpen jou daarin de weg te vinden

Medische begeleiding

Advies en ondersteuning tijdens een medisch traject.

Integrative health coaching

Hulp bij gezond volhouden of bij gezond terugkeren na uitval door medische of stress gerelateerde klachten.

Aandacht voor totale gezondheid

Medische ondersteuning

Wij staan je bij als je medische klachten hebt. In geval van chronische klachten helpen wij je om zo krachtig mogelijk te kunnen functioneren.

Inzicht in risico's

Wij brengen risico’s in kaart, helpen je om bij te sturen en waar mogelijk je leefwijze aan te passen.

Haalbare doelen

We stellen haalbare gezondheidsdoelen en zoeken samen naar de oorzaken van belemmeringen.

De kracht van onze werkwijze

Binnen Your Healthy Career nemen we samen met jou de tijd voor belangrijke beslissingen over je gezondheid en je werk- en andere levensambities. Tijd om alle opties te overwegen en te bespreken. Specifiek voor jou, jouw behoeften, jouw context, zodat jij zelf bepaalt wat voor jouw leven en integrale gezondheid het beste is.

Sta sterk in je leven en werk

We ondersteunen je als je gezondheid op enig moment in je carrière extra aandacht vraagt. Als medische copiloot nemen wij de tijd om een bij jou passend gezondheidsplan te maken: je ‘gezondheidscarrière’.