Vera Haitsma

Vera Haitsma

Gynaecoloog
Arts voor Leefstijlgeneeskunde en Integrale Geneeskunde
BIG: 39053991201

Vera volgde haar opleiding tot gynaecoloog aan de Vrije Universiteit van Brussel en werkte vanaf 1999 achtereenvolgens in het Ikazia ziekenhuis en het Havenziekenhuis in Rotterdam. Op dit moment is zij werkzaam als gynaecoloog bij Karmenta kliniek voor gynaecologie & urologie en als docent aan onder andere de Erasmus MC Academie. Zij is gespecialiseerd in poliklinische behandelmethodes en heeft speciale interesse in complementaire behandelingen, endocrinologie en menopauzale klachten. Vera is als consulent inzetbaar voor medische begeleiding of in aanvulling op een integrative health coaching traject waar gynaecologische klachten (mogelijk) een rol spelen.

Eén van mijn werkmotto’s is ‘met aandacht voor de hele vrouw’. De werkwijze van Your Healthy Career past daarom goed bij mij. Te beginnen met goed naar jou luisteren, want alleen jij kan mij vertellen waar jouw probleem zit.

Ik ben ervan overtuigd dat een goed geïnformeerde patiënt beter herstelt. We bespreken welke behandelingen mogelijk zijn en wat voor jou de beste vervolgstappen zijn.

En ook in een integrative health coaching traject denk ik graag met je mee als menstruele, hormonale of overgangsklachten mogelijk van invloed zijn op jouw functioneren.

Sta sterk in je leven en werk

We ondersteunen je als je gezondheid op enig moment in je carrière extra aandacht vraagt. Als medische copiloot nemen wij de tijd om een bij jou passend gezondheidsplan te maken: je ‘gezondheidscarrière’.