Patricia Quarles van Ufford-Mannesse

Patricia Quarles van Ufford-Mannesse

Internist-oncoloog n.p.
Integrative Health and Well-being Coach
ICM/EQA practitioner / aangesloten bij NOBCO
BIG: 99043843501

Na haar opleiding tot internist-oncoloog (Universitair Medisch Centrum Utrecht) vertrok Patricia in 2003 naar Sydney (Australie) voor een fellowship oncologie en palliatieve zorg. Ze bleef er 5 jaar werken als internist-oncoloog tot de geboorte van haar oudste zoon. Van 2008 tot 2022 heeft ze in het HagaZiekenhuis te Den Haag als internist-oncoloog gewerkt. Daar heeft ze onder andere de palliatieve zorg vormgegeven. Buiten haar werkzaamheden voor Your Healthy Career heeft ze een eigen coaching en adviespraktijk voor zowel cliënten in een oncologisch traject als voor professionals werkzaam in de zorg.

Overzicht, rust en regie terugpakken: daar ligt mijn kracht

Ik ben een mens vol passie om de ander verder te helpen op zijn of haar weg. Mijn eigenschappen heb ik verder ontwikkeld in mijn werk als oncoloog en coach: compassie, oprechte belangstelling in de ander, een onderzoekende geest, vindingrijkheid, optimisme, loyaliteit en gedrevenheid.

Ik heb de zorg vanuit vele dimensies meegemaakt. Als medisch specialist, als ervaringsdeskundige als patiënt met re-integratie en als mantelzorger. Daarnaast de ervaring met het combineren van een veeleisende baan en mijn gezin. Op de weg die ik heb afgelegd heb ik mogen ervaren hoe effectief en fijn het is te worden gecoacht door een coach met ervaring in de zorg.

Mijn werkwijze is maatwerk en ik kan putten uit vele mogelijkheden van ondersteuning. Welke bij jou past zal door een zorgvuldige intake helder worden. Waar kun jij concrete educatie en adviezen gebruiken en op welke aspecten kun je gecoacht worden. Wat is het verschil? Bij medische vraagstukken zet ik mijn kennis in, bij coaching ben jij je eigen expert: jouw antwoord zit in jezelf. Het is heel normaal dat je daar pas achter komt met behulp van coaching. Ik wil jou graag helpen om weer in je eigen kracht te komen, overzicht te krijgen en weer regie terug te pakken.

 

Sta sterk in je leven en werk

We ondersteunen je als je gezondheid op enig moment in je carrière extra aandacht vraagt. Als medische copiloot nemen wij de tijd om een bij jou passend gezondheidsplan te maken: je ‘gezondheidscarrière’.